Η... παποσύνη της "Θρησκευτικής Οργάνωσης Μόσχας"...




Ισχυρίζονταν οι Ρώσοι, όσο ήταν ακόμη μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ότι έχουν την αριθμητική δύναμη και υπεροχή...

Και είχαν πείσει πολλούς αφελείς και αγραμμάτους...

Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική από την εικονική πραγματικότητα που με επιτυχία έχει περάσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η ρώσικη προπαγάνδα.

Αρκεί για να καταλάβουμε πόσο ψεύτικα είναι όλα αυτά, ότι τα περασμένα Χριστούγεννα του 2017 σε όλη την Ρωσική επικράτεια πήγαν στις εκκλησίες μόλις... τρία εκατομμύρια πιστοί! Πού είναι οι... υπόλοιποι;

Η αλήθεια είναι ότι μόλις οι μισοί από τον πληθυσμό της Ρωσίας είναι τυπικά "Ορθόδοξοι Χριστιανοί". Από αυτούς οι περισσότεροι είναι αβάπτιστοι και από από τους βαπτισμένους ελάχιστοι είναι συνειδητοί Χριστιανοί...

Ο μουσουλμανισμός είναι ισχυρή δύναμη στη Ρωσία. Το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη βρίσκεται στη Μόσχα και το εγκαινίασαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

Ο φασισμός των Ρώσων δυστυχώς έχει εμποτίσει και τη "Θρησκευτική Οργάνωση Μόσχας"... Μια κορυφαία απόφαση, όπως αυτή της διακοπής κοινωνίας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, λήφθηκε από μία "Σύνοδο" 13 Επισκόπων!!! Δεν είχαν την ευαισθησία να συγκαλέσουν όλους τους Ρώσους Επισκόπους για μια τόσο σημαντική και ιστορική απόφαση!

Αυτή είναι η "δημοκρατία" των Ρώσων που υπάρχει και στην πολιτική και στην θρησκεία τους...

Χειρότεροι από τον πάπα, χειρότεροι από τον αγριότερο δικτάτορα και τύραννο της Ιστορίας...