"Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν"...





Η μοσχοβίτικη προπαγάνδα στην Ουκρανία συνεχίζει να παραπλανά τους ανοήτους και αφελείς... "Εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος" ονομάστηκαν από τους ρωσόφιλους προπαγανδιστές του Μητροπολίτη Ονουφρίου οι τολμητίες και παρήκοοι κληρικοί που αποδοκιμάστηκαν δημόσια και σκληρά από τον Μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ!!!

Δεν πήραν... χαμπάρι την σκληρή αποδοκιμασία των δύο τολμητίων κληρικών της Μητροπόλεως Ύδρας οι Μοσχοβίτες; Ναι, καλά... Αλλά κατά το κοινώς λεγόμενον "κάνουν την πάπια"... Και συνεχίζουν να δημοσιεύουν παραπλανητικά, με σκοπό φυσικά το εσωτερικό ακροατήριο στην Ουκρανία, ότι οι δύο αυτοί παρήκοοι κληρικοί πήγαν στο Κίεβο και συλλειτούργησαν με τον Ονούφριο και είπαν όσα είπαν ως... "εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος"!!!

Ο υπότιτλος του σχετικού προπαγανδιστικού άρθρου στο διαβόητο spzh.news είναι χαρακτηριστικός. Παρατίθεται ρωσσιστί και ελληνιστί:

"Подчеркнув неоспоримый статус единственного канонического Предстоятеля в Украине Митрополита Онуфрия, представители ЭПЦ обратились к украинцам и иерархам своей Церкви".
---
"Τονίζοντας το αναμφισβήτητο καθεστώς του μοναδικού κανονικού Προκαθημένου στην Ουκρανία, του Μητροπολίτου Ονουφρίου, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος απευθύνθηκαν προς τους Ουκρανούς και τους Ιεράρχες της Εκκλησίας τους"...

Αλλά θα πω αυτό που εύστοχα επεσήμανε στο δικό του βαρυσήμαντο άρθρο-παρέμβαση το Σεβ. Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος: "Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν"...