Έκαψαν τη... φλάντζα οι Μοσχοβίτες: Σεισμοί, λοιμοί, καταποντισμοί λόγω... Βαρθολομαίου!!!




Δεν μας λένε φυσικά τι έφταιξε για τις πρωτόγνωρες πυρκαγιές στη Σιβηρία το περασμένο καλοκαίρι... Να υποθέσουμε, σύμφωνα με την "αμβρόσειο" λογική των Μοσχοβιτών, ότι ήταν "τιμωρία" του Θεού για τις ασέβειες της Μόσχας;

Όχι, δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορό τους... Γιατί μόνο κατάπτωση εσχάτη μαρτυρεί η προσπάθεια καπήλευσης ενός συγκυριακού γεγονότος, όπως ένας σεισμός σε μια περιοχή που -σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη τους έτους 2019, δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως- ανήκει στη δεύτερη ζώνη σεισμικής επικινδυνότητας, όπως τα δύο ανατολικά "πόδια" της Χαλκιδικής (άρα και το Άγιο Όρος), για να πουν περίπου ότι ήλθε η... οργή του Θεού λόγω της παρουσίας του Οικουμενικού Πατριάρχου στον Άθωνα! Δεν το λένε ευθέως, αλλά με προπαγανδιστική "μαεστρία": "Ένας σεισμός συνέβη κατά την επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Άγιο Όρος", είναι ο τίτλος του ρωσικού πρακτορείου interfax-religion, το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της ελληνικής εκκλησιαστικής ιστοσελίδας "Ρομφαία". Όμως, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, η "Ρομφαία" απλά παραθέτει το γεγονός χωρίς φυσικά τους ανόητους και ανίερους συσχετισμούς με την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στο Άγιο Όρος, που κάνουν οι Ρώσοι προπαγανδιστές.

Αυτά τα περίμενα και το έλεγα και σε φίλους. Από δω και πέρα, ό,τι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα, οι νοσηροί μοσχοβίτικοι εγκέφαλοι και τα εν Ελλάδι "αποτειχισμένα" και γενικώς συγχυσμένα παπαγαλάκια τους θα το αποδίδουν στην... αναγνώριση των "σχισματικών" της Ουκρανίας!!! Τα ίδια έλεγαν οι ίδιοι κύκλοι και για τις καταστροφές που συνέβησαν στην Κρήτη από τις έντονες βροχοπτώσεις τον περασμένο χειμώνα. Ότι τάχα έφταιγε η... Αγία και Μεγάλη Σύνοδος που έγινε στη Μεγαλόνησο... τρία περίπου χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 2016!!!...

Τώρα, αν κάτι κακό συμβεί στη Μόσχα, ε, τότε θα φταίνε οι... σκοτεινές δυνάμεις...

Το δημοσίευμα αυτό έχει σκοπό να ευθυμήσουμε. Δεν αξίζει άλλωστε σοβαρότερης ενασχολήσεως ή κριτικής... 






Υ.Γ. Και για να συνεχίσουμε την... πλάκα, το επίκεντρο του σεισμού, όπως τοποθετείται στο χάρτη, είναι πλησιέστερα στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, δηλαδή στο λεγόμενο "ρωσικό"!

Προφανώς, η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου ήταν μια... σεισμική προειδοποίηση προς όσους νομίζουν ότι το Άγιο Όρος είναι... ξέφραγο αμπέλι!