Όταν η αλήθεια εκδικείται (σκληρές φωτογραφίες)



Ο Δολοφόνος Πούτιν και το φασιστικό καθεστώς του, επί 8 έτη τώρα ισχυρίζονταν ότι τάχα η Ουκρανία διέπραττε "γενοκτονία" σε βάρος των ρωσόφωνων πληθυσμών στην Ανατολική Ουκρανία. Σε αυτό το ψευδές αφήγημα της ρωσικής προπαγάνδας στηρίχθηκε εν πολλοίς η παράνομη και εγκληματική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το μόνο αρμόδιο για αυτά τα ζητήματα, Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς της Ρωσίας ως αβάσιμους και διέταξε την άμεση αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το έδαφος της Ουκρανίας. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Διεθνές Δικαστήριο, με την ίδια απόφαση -που ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, 13 υπέρ και 2 κατά- εκκίνησε επίσημα τη διαδικασία για έρευνα και απόδοση ευθυνών σχετικά με τη διάπραξη του Εγκλήματος της Γενοκτονίας σε βάρος του Ουκρανικού Λαού από μέρους των Ρώσων εισβολέων.

Οι τραγικές εικόνες που έρχονται εδώ και 22 ημέρες από τη μαρτυρική Ουκρανία δείχνουν πλέον αδιαμφισβήτητα ποιος διαπράττει Γενοκτονία, και μάλιστα κατά των κατεξοχήν ρωσόφωνων πληθυσμών της χώρας. Εδώ και 22 ημέρες οι πόλεις που έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη επίθεση και σχεδόν καθολική καταστροφή είναι αυτές που βρίσκονται στις λεγόμενες ρωσόφωνες περιοχές: π.χ. Χάρκοβο, Σούμι, Μαριούπολη.

Ο "πατερούλης" των ρωσόφωνων Πούτιν, που πήγε τάχα για να τους "ελευθερώσει" από τους "νεοναζί" της Ουκρανίας, ισοπεδώνει τις ρωσόφωνες πόλεις και εξοντώνει τους πληθυσμούς τους...