ΡΩΣΙΚΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ: ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...




Είναι να γελάει και να κλαίει κανείς (από τα γέλια φυσικά...) με το τι "φούμαρα" ταΐζουν τους θρησκόληπτους και αφελείς ιθαγενείς της ρωσικής "δημοκρατίας" όχι μόνο οι πολιτικοί τους ταγοί (ε, καλά αυτοί, δικαιολογημένα πες...) αλλά και οι εκπρόσωποι της "Θρησκευτικής Οργανώσεως Μόσχας"...

Οι απλοϊκοί Ρώσοι πιστοί προφανώς θα περίμεναν ότι το Άγιο Όρος - το οποίο έχουν ψηλά στην υπόληψή τους και επισκέπτονται κατά χιλιάδες κάθε χρόνο - θα... ξεσηκωνόταν κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και υπέρ της Ρωσικής Εκκλησίας!!! Μάλλον αυτά τους έλεγαν, αυτά τους είχε κάνει να πιστέψουν η ρωσική προπαγάνδα...

Έλα όμως που το Άγιο Όρος, σύμφωνα με τους Ρώσους, δεν έχει ακόμη... πληροφορηθεί τα γεγονότα, επειδή... "Στο Άγιον Όρος, πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, ή το κινητό τηλέφωνο, έτσι δεν γνωρίζουν καν τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη και το Μινσκ. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, νομίζω ότι θα μάθουν και θα υπάρξει κάποια αντίδραση"...!!!

Νομίζω ότι περιττεύουν περαιτέρω σχολιασμοί...

Απλά για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε...

Και κυρίως πώς λειτουργεί η "δημοκρατία" και η "πληροφόρηση" στη Ρωσία...


Παρατίθεται το σχετικό δημοσίευμα:

Μόσχα: Αναμένει την αντίδραση του Αγίου Όρους μόλις έχει internet

Κείμενο: Σπύρος Παπαγεωργίου

Τη βεβαιότητα ότι αργά ή γρήγορα η διοίκηση του Αγίου Όρους και η Ιερά Κοινότητα θα αντιδράσουν στις ενέργειες του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης για την παραχώρηση αυτοκεφάλου στην Ουκρανία εξέφρασε ο Ιγκόρ Γιακίμτσουκ στην RIA Novosti.

Ο γραμματέας διορθοδόξων σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, απαντώντας στην ερώτηση για το αν υπάρχει αντίδραση από το Άγιον Όρος,  σημείωσε ότι «ο Ορθόδοξος κόσμος δεν ζει με τις ταχύτητες που επιβάλλει ο κοσμικός τρόπος ζωής».

Ο Ιγκόρ Γιακιμτσούκ δήλωσε ότι «στο Άγιον Όρος, πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο. Έτσι δεν γνωρίζουν καν τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην Κωνσταντινούπολη και το Μινσκ. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, νομίζω ότι θα μάθουν και θα υπάρξει κάποια αντίδραση».

Πηγή: orthodoxia.info