ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ "ΘΑΥΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ", ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ CHERNIGOV: "ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ"!!!...




Παραθέτομε τις συγκλονιστικές προφητείες του Αγίου Λαυρεντίου του Chernigov, ο οποίος εκοιμήθη το έτος 1950. Συνεπώς έζησε στη Σοβιετική Ένωση κατά τα μαύρα χρόνια του αθεϊστικού Κομμουνιστικού Καθεστώτος, οπότε η Εκκλησία ήταν διωκόμενη.

Αλλά και όσα εν Πνεύματι Αγίω προεφήτευσε για την μετα-κομμουνιστική Ρωσία δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τους...
Ρώσους και τους ρωσόφιλους, που σήμερα προπαγανδίζουν ότι τάχα στη Ρωσία συντελείται ένα "θαύμα" για την Ορθοδοξία...

Αυτά που συντελούνται τα τελευταία έτη στην Ρωσία του Πούτιν, του Κυρίλλου και του Ιλαρίωνα, με την επίδειξη κοσμικής ισχύος, πλούτου, αλαζονείας, εξουσιομανίας, ιμπεριαλισμού και βαρβαρότητας, ο Άγιος Λαυρέντιος με τις προφητείες του τα αποτύπωσε ως σημεία των καιρών για την έλευση του Αντιχρίστου!

Διαβάσετε όμως αυτούσιες τις προφητείες, οι οποίες είναι σαφέστατες (και είναι βέβαιον ότι δεν θα τις βρείτε στο γνωστό "24ωρο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων", όσο κι αν ψάξετε...):

"Λίγο καιρό πριν την βασιλεία του Αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι Εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους... 
Θα επιχρυσώσουν τους θόλους των καμπαναριών και των Καθεδρικών Ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο Ναό, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του Αντίχριστου. 
Προσευχηθείτε, ο Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε. Θα είναι μια φοβερή χρονική περίοδος, αυτή που μας περιμένει... 
Αυτή, η αποκατάσταση των Καθεδρικών Ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του Αντίχριστου. Θα έχουμε τότε μια πρωτοφανή λαμπρότητα..."

Ο πατήρ Λαυρέντιος συνήθιζε να λέει δακρύζοντας: 

"Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό το κακό; Όλοι οι Καθεδρικοί Ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν τα περασμένα χρόνια, αλλά δεν πρέπει εσείς τότε να μπαίνετε στους ναούς αυτούς, για την αναίμακτη θυσία του Ιησού Χριστού.
Προσέξτε και θυμηθείτε !
Θα υπάρχουν τότε Εκκλησίες, αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν μέσα σ΄ αυτές.
Όσοι θα μπαίνουν εκεί, θα συναθροίζονται ως πλήρη "Σατανική συναγωγή" (Aποκ. 2.9).
Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά, προσέξτε, γιατί κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σ΄ εκείνους τους Καθεδρικούς Ναούς. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια από τον Χριστό, σ΄ αυτούς που θα πάνε τότε εκεί μέσα…"...