Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΕΒΟΥ ΕΠΙΦΑΝΙΟ - Ecumenical Patriarch commemorates Patriarch Kirill of Moscow and Metropolitan Epiphanius of Kiev (VIDEO)




Κατά την Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία της Εορτής των Χριστουγέννων, την 25η Δεκεμβρίου 2018, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, μνημονεύει κατά την Μεγάλη Είσοδο όλους τους...
Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Τους Πατριάρχες, μεταξύ των οποίων και τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, και τους Προέδρους των Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, μαζί με τους οποίους και το νέο Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας.


Το βίντεο είναι απόσπασμα από τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ. Ολόκληρη τη μεταδοθείσα Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: webtv.ert.gr

---

In the Divine Liturgy of Christmas, 25-12-2018, the Ecumenical Patriarch Bartholomew commemorates Patriarch Kirill of Moscow and Metropolitan Epiphanius of Kiev.