ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ...




Γνήσια τέκνα του διαβόλου, του πατέρα του ψεύδους κατά τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, αναδεικνύονται δυστυχώς οι Μοσχοβίτες, στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να ανατρέψουν το -είτε τους αρέσει είτε όχι- ήδη νομίμως και κανονικώς τετελεσμένο γεγονός της...
Αυτοκεφαλίας της πολύπαθης Ουκρανικής Εκκλησίας.

Καθημερινά γεμίζουν τον κόσμο ολόκληρο, σε κάθε γλώσσα της γης, με αίσχιστα ψεύδη, παραπληροφόρηση, μαύρη ακριβοπληρωμένη προπαγάνδα, όπως εύστοχα είχε καταγγείλει εδώ και καιρό ο ίδιος ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης.

Και πάντα πρόθυμοι να τους συνδράμουν οι γνωστοί πρόθυμοι "παπαγάλοι" σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με το... αζημείωτο φυσικά.

Αυτό το Πρακτορείο interfax-religion δεν ενημερώθηκε για την διάψευση της Μονής Βατοπαιδίου στο ψέμα που οι ίδιοι διακινούν από χθες, σχετικά με την δήθεν αποχώρηση 7 μοναχών από το Βατοπαίδι ως... διαμαρτυρία για την επίσκεψη του Επισκόπου Οδησσού κ. Παύλου; Η διάψευση έχει δημοσιευθεί και στα ελληνικά και στα αγγλικά (βλ. εικόνες), αλλά οι ίδιοι αρνούνται να επικαιροποιήσουν το άρθρο τους, αναφέροντας έστω ότι υπάρχει αυτή η διάψευση... Βέβαια οι ίδιοι επικαλούνται "πηγή" μέσα από το Μοσχοβίτικο Πατριαρχείο... Άρα, επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη γράψαμε και θα το λέμε με μάθε ευκαιρία: Fake news=Fake Christians...

Οι Μοσχοβίτες, επιτέλους, αποκαλύπτουν σε όλο τον κόσμο το πραγματικό τους σατανικό πρόσωπο. Όχι μόνο Χριστιανοί δεν είναι, αλλά μάλλον γνήσιοι υπηρέτες του Σατανά, του πατέρα του ψεύδους και της απάτης.