ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!...




Ποιος είναι αυτός ο δωσίλογος "Νενέκος" που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά κρύβεται πίσω από την περιγραφή "πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ελληνικής Εκκλησίας, ο οποίος αντιτάχθηκε στην αυτοκεφαλία"; Αν υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό το πρόσωπο και δεν είναι απλώς κατασκευάσματα του άθλιου υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδος και της Εκκλησίας της που διεξάγεται ανελέητα από τα Ρωσικά Πρακτορεία εκτός και εντός Ελλάδος...

Καλά κάνουν και τα γράφουν βέβαια, αφού αποκαλύπτουν τους ασεβείς πόθους της Μοσχοβίας να προκαλέσει σχίσματα και διαιρέσεις σε όσους δεν υποτάσσονται στις αντίθεες επιδιώξεις της. Ώστε να ξέρει και η Εκκλησία της Ελλάδος πώς θα πρέπει να κινηθεί, προκειμένου να διασφαλίσει την ομοφωνία και ενότητά της έναντι μειζόνων εκκλησιαστικών ζητημάτων.

Διότι, εάν όντως υπάρχουν εκκλησιαστικοί παράγοντες στην Εκκλησία της Ελλάδος που διαπράττουν αυτήν την Εσχάτη Προδοσία, όπως ζοφερά περιγράφεται στο δημοσίευμα αυτό του Sputnik, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος και η Σεπτή Ιεραρχία θα πρέπει να δουν το θέμα πολύ σοβαρά, προτού οι Μοσχοβίτες, με τα φερέφωνα και τους παπαγάλους τους -έμμισθους ή... παλαβούς- προκαλέσουν οποιαδήποτε ακαταστασία σε βάρος της Εκκλησίας και της Πατρίδος μας.

Στώμεν καλώς!