Μετά το μπούμερανγκ έρχεται και το ντόμινο...!!!





Μετά την ιστορική αναγνώριση της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Εκκλησία της Ελλάδος, άνοιξαν όντως οι ασκοί του Αιόλου και το κουτί της Πανδώρας, αλλά όχι έτσι όπως απειλητικά το εννοούσαν οι εκ Ρωσίας αδελφοί μας. Μάλλον οι ίδιοι θα πρέπει να προμηθευθούν ισχυρά... αντιανεμικά...


Ήδη Ιεράρχες άλλων Εκκλησιών, που υφίστανται τις πιέσεις και τις απειλές της Μόσχας, παίρνουν θάρρος και βγαίνουν μπροστά επαινώντας την Εκκλησία της Ελλάδος και ζητώντας και από τις δικές τους Εκκλησίες να πράξουν το αυτονόητο, δηλαδή να αναγνωρίσουν την Αυτοκεφαλία που δικαίως και κανονικώς χορήγησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Επίσκοπος Μελχισεδέκ του Πατριαρχείου της Γεωργίας ο οποίος πριν από λίγο ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook το εξής μήνυμα:

"Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναγνώρισε την Αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας. Άξιοι! Ελπίζω ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Γεωργίας σύντομα θα αναγνωρίσει την Αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας".

“The Holy Synod of Church of Greece recognized the Autocephaly of Church of Ukraine, Axios! I hope the Holy Synod of Church of Georgia soon will recognize the Autocephaly of Church of Ukraine”.

Υ.Γ. Για να καταλάβετε τα περί "μπούμερανγκ", διαβάσετε εδώ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΣΧΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;