Σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος Ράντοβιτς


Έχοντας υψηλό πυρετό τις προηγούμενες ημέρες, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόγιος εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο της Τσετίνγιε, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ακόμη κληρικοί, μοναχοί και στελέχη της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα προέβησαν σε μαζικές διαδηλώσεις (τις οποίες ονόμαζαν "λιτανείες") κατά των πολιτικών αρχών της χώρας. Τόσο στις διαδηλώσεις αυτές όσο και κατά τις ακολουθίες στους Ιερούς Ναούς ο Αμφιλόχιος και οι υπ' αυτόν κληρικοί απέφευγαν να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Όπως φαίνεται, η ανοησία δεν έχει θρησκεία και εθνικότητα, είναι παγκόσμιο και άκρως επικίνδυνο φαινόμενο: από τον προτεστάντη Ντόναλντ Τραμπ μέχρι και τους "Ορθόδοξους" ταλιμπάν...
Τελευταία ενημέρωση: Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος αισθάνεται καλύτερα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και υπό έλεγχο.