Εκκλησία ή Θάνατος: Η βαρυσήμαντη Ορθόδοξη Μαρτυρία του Ιερομονάχου Αντίπα Αγιορείτου που ενόχλησε τους εχθρούς της Εκκλησίας (video)



Συνιστούμε την προσεκτική παρακολούθηση και κοινοποίηση παντού των δύο παρακάτω βίντεο από την πρόσφατη ευλογημένη παρουσία του σεβαστού Γέροντα και Πνευματικού, Ιερομονάχου Αντίπα Αγιορείτου, στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020 του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του ομώνυμου Δήμου της Αττικής.

Οι σχισματικοί ταραξίες και πολέμιοι της Εκκλησίας, οι βαρείς λύκοι, κατά τον Απόστολο Παύλο, που κρύβονται κάτω από την προβιά του "αντιοικουμενισμού" και της "αποτείχισης", ενοχλήθηκαν σφόδρα από τις Ορθόδοξες, Αγιοπνευματικές και Πατερικές τοποθετήσεις του Γέροντα. Και τα γνωστά άγνωστα τρολ της παραεκκλησιαστικής και αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας ξεκίνησαν ήδη την πολεμική τους στα διάφορα ιστολόγια που συκοφαντούν την Εκκλησία και βλασφημούν το Άγιο Πνεύμα.

Αλλά το Πνεύμα το Άγιον όπου θέλει πνει. Και οι καλοπροαίρετοι δούλοι του Κυρίου μπορούν να ανιχνεύσουν και να ιχνηλατήσουν τις πνοές Του εκεί που όντως υπάρχουν. Όπως μπορούν και διακρίνουν τους πραγματικούς Προφήτες από τους ψευδοπροφήτες και ψευτοαγίους του διαδικτύου και της ασύμμετρης προπαγάνδας που γίνεται μέσω αυτού.