Κληρικός της Σερβικής Εκκλησίας: Ζήτω ο Καντίρωφ που σφαγιάζει τους Ουκρανούς! (βίντεο)


 

Κληρικός της Σερβικής Εκκλησίας, μπροστά στον αδριάντα του αρχηγού των Σέρβων Ναζί Εθνικιστών Τσέτνικ, του Εγκληματία Πολέμου Ντράζα Μιχαήλοβιτς (αυτοί είναι οι Σέρβοι, τι δεν το ξέρατε;), απευθύνει διθυραμβικούς ύμνους υπέρ των στρατευμάτων του Δολοφόνου Πούτιν που καταστρέφουν την Ουκρανία και σφαγιάζουν το λαό της!

"Ζήτω ο Καντίρωφ"!!! Ναι, φωνάζει ζήτω για τον ισλαμοφασίστα Τσετσένο τζιχαντιστή εγκληματία...

"Ζήτω οι Ρώσσοι στρατιώτες που πολεμάνε για τον Τίμιο Σταυρό και τη χρυσή ελευθερία"!!! Ναι, έτσι περιγράφει την εγκληματική εισβολή και τα εγκλήματα πολέμου του ρωσσικού στρατού στην Ουκρανία ο Σέρβος κληρικός.

Θα μου πείτε: είναι ένας γραφικός, που αποτελεί εξαίρεση; Όχι, αυτό είναι το κυρίαρχο πνεύμα μέσα στους κόλπους της Σερβικής Εκκλησίας. Και αποδεικνύεται ευκαίρως ακαίρως, με λόγια και με έργα ιεραρχών, κληρικών και πιστών της. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, ότι ιεράρχες της Σερβικής Εκκλησίας "ευλογούσαν" τους Εγκληματίες Πολέμου Σέρβους στρατηγούς (που αργότερα δικάστηκαν στο Διεθνές Δικαστήριο) οι οποίοι διέπρατταν γενοκτονίες στη Βοσνία τη δεκαετία του 1990... Όπως σήμερα ο αιματοβαμμένος πατριάρχης Κύριλλος "ευλογεί" τους Ρώσσους δολοφόνους που καταστρέφουν την Ουκρανία και το λαό της...