Η λεγόμενη "Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία" με κάθε τρόπο και μέσο διαδηλώνει ότι είναι η Ψευδο-εκκλησία του Αντιχρίστου!


 

Από καιρό με περιτριγυρίζει η σκέψη ότι η διαβόητη "Βαβυλώνα" της Αποκαλύψεως, με την οποία έχουν εκπορνευτεί και μεθύσει οι ισχυροί της γης, είναι η Μοσχοβία. 

Οι ιστορικές εξελίξεις ενισχύουν αυτήν την θεώρηση: η Δύση -κυρίως η Ευρώπη, ελέω Γερμανίας- "μέθυσε" με τον "πλούτο" και το "κρασί" της Βαβυλώνας-Μόσχας, δηλαδή με το φυσικό αέριο και τους λοιπούς ενεργειακούς πόρους, που εξασφάλισαν στα ισχυρά συμφέροντα της Δύσης εύκολο και γρήγορο κέρδος και οικονομική ευμάρεια. 

Και όλα αυτά, εν γνώσει ότι η Βαβυλώνα-Μόσχα είναι ένα Κράτος Αντίχριστο, Τρομοκρατικό, βεβαρυμένο με γενοκτονίες, εγκλήματα πολέμου, δολοφονίες, διώξεις, καταπιέσεις στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε άλλη ακαθαρσία. 

Τα ήξεραν όλα αυτά οι θλιβεροί συμφεροντολόγοι της Δύσεως όταν συναλλάσσονταν με τη Μόσχα, όταν επωφελούνταν από το φθηνό και άφθονο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, που όμως είναι βουτηγμένα στο αίμα χιλιάδων αθώων θυμάτων της διαχρονικής Ρωσικής Θηριωδίας, του διαχρονικού Ρωσικού Φασισμού: Τσάροι, Μπολσεβίκοι-Σοβιετικοί, Πουτινικοί. Οι επάλληλες και διαδοχικές εκφάνσεις του ίδιου αρχέκακου σχήματος πολιτικής κτηνωδίας.

Και με αυτά τα σχήματα του Θηρίου -με τιμή και καμάρι, μέσα στην παραζάλη της απολύτου υποταγής της στον Καίσαρα, της αρνήσεως του Χριστού και της υιοθετήσεως του φρονήματος του Αντιχρίστου- συνουσιάζεται ως νυμφομανής παλλακίδα η έκπτωτη "Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία" του ψευδοπατριάρχου Κυρίλλου, συνενόχου του Δολοφόνου Πούτιν στα φρικτά και ανείπωτα εγκλήματά του.

Και αυτό, η λεγόμενη "Ρωσική Εκκλησία" όχι μόνο δεν φροντίζει να το κρύψει ή έστω "καμουφλάρει", αλλά καυχάται γι' αυτό και το προβάλλει, ως να έχει υποστεί ανήκεστο πνευματική βλάβη και παγίωση στην εωσφορική της αλαζονεία και κατάπτωση.

Οι σημαίες των τριών καθεστώτων του Αντιχρίστου που αγέρωχα κυματίζουν έξω από τον Καθεδρικό Ναό στο Γεκατερινμπούργκ (του τσαρικού καθεστώτος, της Σοβιετικής Ένωσης και δυστυχώς του Πουτινικού Ναζισμού και της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία -η διαβόητη νέα σβάστικα, Ζ) θα μείνουν άχρι συντελείας του αιώνος μνημεία ντροπής και καταδίκης για τη Ρωσική Σέκτα του Σατανά και τους ψευδοπροφήτες υποστηρικτές της...