Φωτοάλμπουμ: Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας στην Ενθρόνιση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄


 

Παρατίθενται φωτοστιγμιότυπα από την παρουσία της επίσημης Αντιπροσωπείας της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας στην Ενθρόνιση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, την Ορθόδοξο Εκκλησία της Ουκρανίας και τον Προκαθήμενό της, Μακαριώτατο Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. ΕΠΙΦΑΝΙΟ, εκπροσώπησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βινίτσης και Μπαρ κ. Συμεών, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Τσερνίχιβ και Νίζνας κ. Ευστράτιος, ο ελληνομαθής Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Λίλο και οι λαϊκοί Γιούρι Ματσιούκ και Ρομάν Τιτικάλο.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι επίσημες αντιπροσωπείες στην Ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου απέστειλαν όλα τα Πατριαρχεία και οι λοιπές Αυτοκέφαλες Εκκλησίας εκτός από τις Εκκλησίες της Ρωσσίας, της Σερβίας, της Πολωνίας και της Τσεχίας και Σλοβακίας.




































































Πηγή