Το Κοινωνικό Κέντρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας συνεχίζει την καθημερινή βοήθεια προς τους εσωτερικά εκτοπισμένους στο Ντνίπρο


 

Στο Ντνίπρο, ο κόμβος φιλανθρωπίας υπό την ηγεσία του επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Φιλανθρωπίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ντονέτσκ και Μαριουπόλεως κ. Σεργίου, συνεχίζει να παρέχει καθημερινά υλική, πνευματική και οικονομική βοήθεια σε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα της πλήρους ρωσικής επίθεσης.

"Πολλοί εσωτερικά εκτοπισμένοι επισκέπτονται το κοινωνικό μας κέντρο στο Ντνίπρο. Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, των προστατών, των εθελοντών και των απλών Ουκρανών που απεργάζονται τη νίκη.

Πολλές οικογένειες έρχονται με παιδιά για να πάρουν τρόφιμα, βρεφικά γάλατα, φάρμακα, ρούχα, πάνες, παιχνίδια. Επίσης, χάρη στους φίλους μας, τους ευεργέτες μας, συνεχίζουμε να διανέμουμε κουπόνια αξίας 500 UAH και αγαθά. Με αυτό το κουπόνι, μπορείτε να κάνετε μια αγορά στην αλυσίδα καταστημάτων "Silpo". Το κέντρο μας παρέχει επίσης δωρεάν βοήθεια με τη μορφή επικοινωνίας με ψυχολόγο, γιατρό, δικηγόρο και ιερέα. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ όλους τους Ουκρανούς που νοιάζονται και τους χορηγούς των φιλανθρωπικών μας προγραμμάτων. Μαζί στη νίκη!" - έγραψε ο Μητροπολίτης Σέργιος στη σελίδα του στο Facebook).



















Πηγή