03/05/23: Τα ρωσσιστικά ανθρωπόμορφα κτήνη χτύπησαν και πάλι αμάχους στη Χερσώνα - 21 νεκροί, 48 τραυματίες...


 

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφερόμενος στη νέα αυτή τραγωδία που προκάλεσε στον Ουκρανικό Λαό η ανίερη και αντίχριστη Μοσχοβία, έγραψε:

"Ο κόσμος πρέπει να το δει και να το μάθει αυτό. Ένας σιδηροδρομικός σταθμός και μια διασταύρωση, ένα σπίτι, ένα κατάστημα σιδηρικών, ένα σούπερ μάρκετ τροφίμων, ένα πρατήριο καυσίμων - ξέρετε τι ενώνει αυτά τα μέρη; Το αιματηρό ίχνος που αφήνει η Ρωσία με τις οβίδες της, σκοτώνοντας αμάχους στη Χερσώνα και την περιοχή της Χερσώνας. Μέχρι στιγμής, 21 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί! 48 τραυματίες! Όλοι πολίτες! Σε μια μόνο ημέρα! Σε μια περιοχή! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων. Δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ τους δράστες. Θα νικήσουμε τη σατανική χώρα και θα κάνουμε όλους τους υπεύθυνους να λογοδοτήσουν!"

Ο ξετσίπωτοι πουτινιστές δεν πρόκειται να συγκινηθούν... Θα συνεχίσουν να παπαγαλίζουν τη χυδαία προπαγάνδα του αφεντικού τους, εγκληματία πολέμου του Κρεμλίνου, ότι για τα ρωσσιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος φταίει η... Δύση, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, οι εξωγήινοι, ίσως και τα... νεφελίμ, για να ταυτισθούν απόλυτα οι πουτινιστές "σύντροφοι" της Αριστεράς με τους πουτινιστές της νεοναζιστικής Ακροδεξιάς.

Το μόνο που έχω να πω, παραφράζοντας τον ευαγγελικό λόγο, για όσους με οποιονδήποτε τρόπο ή πρόσχημα ή δικαιολογία αμνηστεύουν τη ρωσσιστική θηριωδία είναι το εξής: το αίμα αυτών των αθώων επάνω σε αυτούς και στα παιδιά τους! Αμήν!













______________

Πηγή των φρικτών φωτογραφιών της ρωσσιστικής θηριωδίας