ΛΟΓΩ "ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK" ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΡΩΜΑΛΕΩ ΦΡΟΝΗΜΑΤΙ"...




Ενημερώνω τους φίλους ότι όσες τυχόν αναρτήσεις μου στο Facebook περιείχαν συνδέσμους στο παρόν ιστολόγιό μου πλέον δεν εμφανίζονται (π.χ. εικ. 3 και 4), καθώς το Facebook έχει μπλοκάρει το ιστολόγιο, λόγω "αναφορών" άλλων χρηστών... Ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει αυτό, εάν προσπαθήσει να κοινοποιήσει στο Facebook οποιοδήποτε δημοσίευμα του ιστολογίου μου. Εμφανίζεται η ειδοποίηση:
"Προσοχή: Αυτό το μήνυμα περιέχει μπλοκαρισμένο περιεχόμενο" και η επεξήγηση: "Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook" (βλ. εικ. 1).

Το ίδιο συμβαίνει και εάν οποιοσδήποτε προσπαθήσει να επικολλήσει στο Facebook οποιοδήποτε σύνδεσμο που παραπέμπει στο ιστολόγιό μου. Το Facebook δεν το επιτρέπει και βγαίνει η ειδοποίηση που φαίνεται στην εικ. 2.

Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος να κοινοποιώ στο Facebook δημοσιεύσεις από το ιστολόγιό μου είναι με πλήρη αντιγραφή και επικόλληση ολοκλήρου του κειμένου και ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών, χωρίς καμία συμπερίληψη συνδέσμου. Το ίδιο πρέπει να κάνει και οποιοσδήποτε άλλος χρήστης του Facebook που επιθυμεί να κοινοποιήσει περιεχόμενο του ιστολογίου μου. Μόνο με την παλαιά και καλή μέθοδο του copy-paste μπορούμε, για την ώρα, να αντιπαρέλθουμε το πρόβλημα.

Φυσικά υπάρχει τρόπος διαμαρτυρίας και υποβολής ένστασης προς το Facebook, την οποία θα επιχειρήσω και ίσως το καταφέρω, ώστε να επανεξεταστεί η κακόβουλη αυτή υποβολή αναφορών σε βάρος του ιστολογίου μου, που εντάσσεται προφανώς στο γενικότερο διαδικτυακό "πόλεμο" με αφορμή το Ουκρανικό και τη λυσσαλέα και αντίχριστη αντίδραση των Ρώσων Ιμπεριαλιστών.

Οι Ρώσοι είναι πολλά εκατομμύρια... Όχι οι πιστοί, είναι ζήτημα εάν υπάρχουν 5 εκατομμύρια αληθινά πιστοί Ορθόδοξοι στη Ρωσία... Αλλά είναι πολύ περισσότεροι οι πράκτορες, οι μαφιόζοι, οι πάσης φύσεως νταβατζήδες, αφού έτσι τους έμαθε το 70χρονο αθεϊστικό Κομμουνιστικό Καθεστώς. Και αυτή η δολιοφθορά έχει εμποτίσει το ήθος και τη φύση τους, συνεπικουρούσης δυστυχώς και της Εκκλησιαστικής τους Ηγεσίας, η οποία κινείται και πολιτεύεται με τις ίδιες βρώμικες μεθόδους του κοσμικού καθεστώτος και των πρακτόρων του.

Ας γνωρίζουν οι αφιλάδελφοι Ρώσοι, ότι αυτά τα φτηνά τους παιχνιδάκια δεν μας πτοούν. Δεν θα παύσομε να ομολογούμε την αλήθεια και το δίκαιο. Και μαζί με εμάς, χιλιάδες ακόμη αδελφοί από κάθε γωνιά της Ελεύθερης Οικουμένης, που έχουν πλέον αντιληφθεί το σατανικό ρόλο του Μόσκοβου σε βάρος της Εκκλησίας, σε βάρος της Ορθοδοξίας, σε βάρος του Ελληνισμού, σε βάρος της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας των Λαών.

Το Κραταιό Χέρι του Παντοδυνάμου Θεού, που πάντοτε προστατεύει την Εκκλησία Του, θα δώσει, για μία ακόμη φορά στην Ιστορία, την δέουσα απάντηση προς τους Ρώσους θεομπαίκτες και ασεβείς. Τα ρούβλια και τα όπλα είναι άχυρα και στάχτη μπροστά στη Χάρη του Θεού, που κατακαίει και εξανεμίζει τα έργα του σκότους. Αμήν.