"ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" / Московский патриархат в Украине: АНАТОМИЯ ПРЕДАТЕЛЬСТВА




Αδιάψευστα ιστορικά ντοκουμέντα της προδοτικής δράσης της Μοσχοβίτικης Εκκλησίας του Ονουφρίου ενάντια στην Ουκρανία και στο μαρτυρικό Ουκρανικό Λαό. Όλα όσα εξηγούν την οργή και την αποστροφή του Ουκρανικού Λαού κατά της Μόσχας και οποιουδήποτε φορέα εξαρτάται και ελέγχεται από αυτήν, με πρώτη φυσικά την...
Εκκλησιαστική Παράταξη του Ονουφρίου, η οποία δρούσε πάντοτε ως "Δούρειος Ίππος" της Μοσχοβίας κατά των εθνικών συμφερόντων της Ουκρανίας και του Λαού της.

Ένα βιβλίο-καταπέλτης από την Татьяна Деркач (Tatiana Derkatch) κατά της ανήθικης και ανίερης μοσχοβίτικης προπαγάνδας που προσπαθεί να παρουσιάσει τον Ονούφριο και τους ανθρώπους του ως τάχα "θύματα" διωγμού, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι λειτουργούν ως "πράκτορες" του πουτινικού καθεστώτος, υπονομεύοντας την εθνική ανεξαρτησία, κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της μαρτυρικής Ουκρανίας.

Η συγγραφέας του βιβλίου Tatiana Derkatch είναι γνωστή θρησκευτική συντάκτης, μπλόγκερ, συνιδρύτρια του "Κέντρου για τη Θρησκευτική Ασφάλεια". Για πολύ καιρό συνέλεξε με προσοχή δημοσιευμένα στοιχεία και ντοκουμέντα σχετικά με τη συμμετοχή ιερέων και επισκόπων της "Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας-Πατριαρχείο Μόσχας" στην υποστήριξη της παράνομης προσάρτησης της Κριμαίας από τη Ρωσία και της υποκινηθείσας από τη Μόσχα ένοπλης εξέγερσης στο Ντομπάς.

Το βιβλίο διατίθεται προς το παρόν μόνο στη ρωσική γλώσσα και μπορεί κανείς να το προμηθευτεί διαδικτυακά εδώ