Η Πανθρησκευτική Σαλάτα που ονομάζεται «Ρωσική Εκκλησία»... «ευλογεί» ακόμη και εικόνες για τους... «Μασονικούς Ναούς» της Ρωσίας!!!




Ποιος είπε ότι το ιερατείο της «Ρωσικής Εκκλησίας» ευλογεί μόνο τα πυρηνικά όπλα μαζικής καταστροφής του Πούτιν; Έχουν και άλλες...
ενδιαφέρουσες επιδόσεις οι αιρετικοί της Μοσχοβίτικης Εκκλησίας... Όπως, ας πούμε, το να «ευλογούν» ιερές εικόνες για την «Μεγάλη Στοά της Ρωσίας»! Ναι, όπως το διαβάζετε... Στη Μόσχα, ο «Ελευθεροτεκτονισμός» (Μασονία) καυχάται ότι μέσα σε ναούς της Ρωσικής Εκκλησίας ευλογούνται εικόνες για να τοποθετηθούν στον «Τεκτονικό Ναό» της Μεγάλης Στοάς, μαζί με τα «σεβάσματα» άλλων θρησκειών των μελών της... Κανονική Πανθρησκεία δηλαδή, με τις «ευλογίες» της Ρωσικής Εκκλησίας!... Σχετική δημοσίευση στη σελίδα της Στοάς στο Facebook, εδώ: https://www.facebook.com/GLofRussia/posts/2767494383277084.

Γράφουν οι Τέκτονες της Ρωσίας (μετάφραση από τα αγγλικά):

«10 Ιουνίου 2019. Σήμερα μια προσευχή για τους αδελφούς και τις συζύγους τους πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Ελοκόφσκι. Δύο εικόνες καθαγιάστηκαν, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο νέο ναό της Μεγάλης Στοάς της Ρωσίας στην Πολτάβκα.
Στην προσευχή παρέστησαν ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ρωσίας Αντρέι Μπογκντάνοφ, ο Αναπληρωτής Μέγας Διδάσκαλος Βίκτορ Μπελιάβσκι, ο Βοηθός Μέγας Διδάσκαλος Νικήτα Ζύκοφ, πολλοί άλλοι Μεγάλοι Λειτουργοί και Αδελφοί, καθώς και ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ισπανίας, Εκτελεστικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης των Μασονικών Μεγάλων Στοών, Όσκαρ ντε Αλφόνσο Ορτέγκα μαζί με τη σύζυγό του.
Στο εγγύς μέλλον, οι Αδελφοί άλλων θρησκειών θα παρουσιάσουν τα ιερά κειμήλια των θρησκειών τους στον Τεκτονικό Ναό»...

Ο Πρωθιερέας Alexander Ageikin, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού του Elokhovsky, όχι μόνο δεν απολογήθηκε για αυτήν την εξωφρενική πράξη, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με περίσσιο μοσχοβίτικο θράσος δήλωσε: «Για μερικούς, αυτοί είναι Μασόνοι, αλλά δεν ζητώ από τους ανθρώπους τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, το κύριο πράγμα είναι αν είσαι Χριστιανός ή όχι!»... (https://www.interfax.ru/russia/665805).

Ο Ρώσος Πρωθιερέας ή το παίζει τρελός ή είναι... Θεωρεί την Μασονία «πολιτική πεποίθηση» και επομένως ότι ένας Μασόνος μπορεί να είναι και καλός Χριστιανός! Δεν τον προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Μασόνοι μιλούν για «Τεκτονικό Ναό» και άρα αυτοπροσδιορίζονται ως «θρησκεία», ή για να ακριβολογήσουμε, ως «πανθρησκεία», αφού σε αυτόν τον «Ναό» έχουν θέση «σεβάσματα» από όλες τις θρησκείες!...

Όλα αυτά είναι νοσηρές εκφάνσεις της βαριάς εκκλησιολογικής ασθένειας που μαστίζει τη Ρωσική Εκκλησία και τους λειτουργούς της. Όλα είναι επιτρεπτά, αρκεί να υπηρετούν το «μεγαλείο» της Ρωσίας και τις διεθνείς επεκτατικές της επιδιώξεις! Όλα είναι «ευλογημένα» (πυρηνικά όπλα, μασονικές στοές, κλπ) αρκεί να στρατεύονται στην υπηρεσία των ρωσικών αυτοκρατορικών ψευδαισθήσεων...

Όλα αυτά, λοιπόν, ας ληφθούν σοβαρά υπόψιν από όλους εκείνους τους Ορθοδόξους εκτός Ρωσίας, οι οποίοι με θράσος και υποκρισία κουνούν το δάκτυλο προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να υποστηρίξουν τις αθέμιτες αξιώσεις της Μόσχας. Και ιδιαίτερα εκείνοι που κατηγορούν το Φανάρι για «οικουμενισμό» και «πανθρησκεία», αντιπαραβάλλοντας με αναίδεια ως... πρότυπο ορθοδοξίας την Ρωσική Εκκλησία!

Αρκετά ανεχθήκαμε την προπαγάνδα και το ψεύδος. Τώρα όλα θα βγουν στο φως. Και ο κάθε κατεργάρης ας αναλάβει τις ευθύνες του...