Μοσχοβίτικη λογιστική: Πώς οι 30 γίνονται 300!!!




Φρύαξαν πάλι οι Μοσχοβίτες με την προπαγάνδα που διέσπειραν σε όλο τον κόσμο σχετικά με την χθεσινή λιτανεία της εν Ουκρανία Ρωσικής Εκκλησίας στο Κίεβο, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Ονούφριο, που έγινε με αφορμή την 1031η επέτειο του Βαπτίσματος των Ρως (ναι, του Βαπτίσματος από την Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία Κωνσταντινουπόλεως, κάτι που φυσικά οι Μοσχοβίτες παραλείπουν να αναφέρουν στους... εορτασμούς!!!)


Χθες λοιπόν, μετά από κινητοποίηση πολλών εβδομάδων, από όλη την Ουκρανία αλλά και εκτός, ακόμη και από Ρωσία, Λευκορωσία και Μολδαβία, κατάφεραν να συγκεντρώσουν, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις της αστυνομίας και του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, γύρω στις 30.000 οπαδούς-πιστούς...

Προφανώς το νούμερο δεν ικανοποίησε τους διοργανωτές της... υπερπαραγωγής, γιατί τι είναι 30.000 σε μια χώρα που οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί φτάνουν τα 30.000.000; Σταγόνα στον ωκεανό... Τουλάχιστον, για αυτό που ήθελαν να εμφανίσουν οι Μοσχοβίτες. Ότι τάχα δηλαδή οι περισσότεροι Ορθόδοξοι παραμένουν με τη Ρωσική Εκκλησία και αρνούνται να ενταχθούν στη δική τους Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Οι Μοσχοβίτες είχαν την αγωνία να δείξουν ότι ο λαός της Ουκρανίας είναι με το... μέρος τους. Και αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ως μήνυμα με μια συγκέντρωση 30.000 ανθρώπων, οι οποίοι κουβαλήθηκαν όπως-όπως από διάφορα μέρη, όπως ήδη είπαμε.

Γι' αυτό και στα προπαγανδιστικά ρωσικά μέσα παγκοσμίως είδαμε να γράφεται η "πληροφορία" ότι στην χθεσινή μοσχοβίτικη λιτανεία συμμετείχαν... 300.000!!! Οι αθεόφοβοι, ας έλεγαν έστω 100... Το 100 θα μπορούσε να το χάψει κανείς... Αλλά ο δεκαπλασιασμός του πραγματικού αριθμού των συγκεντρωθέντων κείται πέραν πάσης ανεκτής υπερεκτίμησης, ακόμη και προπαγάνδας!

Η αγωνία και ο πανικός τους οδηγούν σε απονενοημένα διαβήματα αυτοεξευτελισμού και διασυρμού... Γιατί ένα τέτοιο κραυγαλέο ψέμα μπορεί να ελεγχθεί πλέον με τα μέσα της εποχής...

Στους παρακάτω συνδέσμους, μερικές από τις πλέον έγκυρες ειδησεογραφικές σελίδες της Ουκρανίας εμφανίζουν την πραγματικότητα, που τόσο άγαρμπα προσπάθησαν να αποκρύψουν οι Μοσχοβίτες... Διαβάστε και γελάστε!