Τίτλος τιμής και έπαινος ιερός, ο πόλεμος υπό των εχθρών της αληθείας





«Οὐχὶ τοὺς μισοῦντάς σε, Κύριε, ἐμίσησα καὶ ἐπὶ τοὺς ἐχθρούς σου ἐξετηκόμην;
Τέλειον μῖσος ἐμίσουν αὐτούς, εἰς ἐχθροὺς ἐγένοντό μοι».

Ψαλμ. 138, 21-22


Δεν μπορεί παρά να αποτελεί τίτλο τιμής και δικαίωση από του Πατρός των φώτων η στοχοποίησή μου από τους εχθρούς της αληθείας, της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, και τα διαδικτυακά φερέφωνά τους, όπως διεξοδικά έχει αναφερθεί σε αυτά ο εξαίρετος συγγραφέας κ. Αλέξανδρος Μασσαβέτας στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του «Η ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ». Δηλαδή όλες εκείνες τις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια που εδώ και χρόνια έχουν κατακλύσει το ελληνικό διαδίκτυο, με στόχο την ύπουλη κατ’ αρχάς, εξώφθαλμη και αυταπόδεικτη πλέον, διείσδυση της μοσχοβίτικης προπαγάνδας κατά του Πανσέπτου Οικουμενικού Πατριαρχείου αλλά και όσων, ένεκεν αληθείας και δικαιοσύνης, υπερασπίζονται τα από του Θεού και της Εκκλησίας Του απονεμηθένα εις αυτό Προνόμια ως Πρωτοθρόνου και Πρωτευθύνου Εκκλησίας των Οικουμενικών Συνόδων και της Καθηγιασμένης Πράξεως της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.


Οι προπαγανδιστές αυτοί, σε αγαστή και ορατή πλέον συνεργασία με τα επίσημα και ανεπίσημα ρωσικά πρακτορεία και πράκτορες (ένας από αυτούς ο πράκτορας του Κρεμλίνου Αλεξάντρ Βοζνεσένσκι), επιτίθενται απαξιωτικά σε όσους υπερασπιζόμαστε τις αυτονόητες εκκλησιολογικές αρχές και αλήθειες της Ορθοδοξίας, καταγγέλλοντας την αιρετίζουσα αναιδώς και απροκαλύπτως Ρωσική Εκκλησία.

Μια απλή επισήμανση: Δεν με πτοούν αυτές οι συκοφαντικές αναφορές. Με θλίβει απλά το γεγονός ότι πρόσφορος σύμμαχος όλων αυτών, ελπίζω και εύχομαι άθελά του, έχει καταστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος. Του οποίου τις εναντίον μου έωλες κατηγορίες επικαλούνται, ενώ φανατικώς τον υπερασπίζονται και τον επαινούν για τις κατά της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας παρεμβάσεις του με αφορμή το Ουκρανικό.

Το είχα πει εξαρχής και το επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά: Μεγάλη Ευλογία το Ουκρανικό. Θέλημα του Θεού για να αποκαλυφθούν οι πάντες και τα πάντα. Δόξω τω Θεώ, λοιπόν, για όλα. Νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων· Αμήν.