Russian Church in Hybrid War Against Ukraine / Η Ρωσική Εκκλησία σε υβριδικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας


 

Το εξαίρετο και αποκαλυπτικό βιβλίο της έγκριτης και έμπειρης Ουκρανής δημοσιογράφου Τατιάνας Ντερκάτς με τίτλο "Russian Church in Hybrid War Against Ukraine" ( = Η Ρωσική Εκκλησία σε υβριδικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας), τώρα κυκλοφορεί και στα αγγλικά.



Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν με αδιάσειστα ιστορικά τεκμήρια το βρώμικο ρόλο της υπό τον Ονούφριο Ρωσικής Εκκλησίας στην Ουκρανία, η οποία λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα του Κρεμλίνου κατά της Ανεξαρτησίας, της Κυριαρχίας, της Αξιοπρέπειας, της Εθνικής Ταυτότητας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Ουκρανίας.

Ένα βιβλίο που πρέπει να αποκτήσουν όλοι όσοι θέλουν να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για το σατανικό παιχνίδι των προβατόσχημων λύκων του Πατριαρχείου Μόσχας στην Ουκρανία. Πίσω από τα ευλαβοφανή προσωπεία, τις φαρισαϊκές μακριές γενειάδες, τα ψεύτικα σχήματα φτιασιδωμένης και προσποιητής ευσέβειας, κρύβονται οι πιο δόλιοι, φονικοί και απάνθρωποι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο, μπορούν να απευθυνθούν στη συγγραφέα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: derkatch_tania@ukr.net.

Το βιβλίο έχει δημοσιευθεί και στη ρωσική γλώσσα με τίτλο "Московский патриархат в Украине: АНАТОМИЯ ПРЕДАТЕЛЬСТВА" ( = "ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"). Σχετικά εδώ.