Αυτή είναι η Ρωσία του Πούτιν: Ό,τι ήταν η Γερμανία των Ναζί και η Σοβιετική Ένωση των Μπολσεβίκων. Ίσως και ακόμη χειρότερα...

Οι Τσεκιστές έχουν γίνει γουρούνια, γεμάτοι θυμό. Μυρίζουν το μεθυστικό πνεύμα του "τριακοστού έβδομου". Περίμεναν από καιρό τη στιγμή που θα μπορούσαν να δείξουν στην "πατρίδα" τους όλο τους το ταλέντο.
Και αυτή η ώρα ήρθε.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η χώρα είχε δοθεί στα χέρια τους, οι Τσεκιστές έπαψαν να είναι τελετουργικοί και να τηρούν ακόμη και την τυπική ευπρέπεια.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του συνταξιούχου Arslanov από το Νοβοσιμπίρσκ, οι "υπηρέτες του Πούτιν" σκότωσαν τη γάτα του μπροστά στα μάτια του ηλικιωμένου.
Ο ίδιος ο Arslanov βρισκόταν με χειροπέδες, μπρούμυτα στο παρκέ. Όταν σκοτώθηκε η ηλικιωμένη γάτα, ο συνταξιούχος γυρίστηκε ανάποδα, ώστε να μπορεί να δει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Η γάτα ούρλιαζε.
Αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο απλώς για μια "πράξη εκφοβισμού" εναντίον ενός εχθρού του λαού.

Και έγινε "εχθρός" επειδή τόλμησε να αποκαλέσει τον πόλεμο στην Ουκρανία έγκλημα.
Αφού στραγγάλισαν μια γάτα, έσπασαν πόρτες, έκαναν τα πάντα άνω κάτω και κατούρησαν παντού - οι Τσεκιστές πήγαν τον συνταξιούχο στη φυλακή.
Ο εισαγγελέας ζήτησε "αυστηρό καθεστώς φυλάκισης σε σωφρονιστική αποικία εργασίας". Ο δικαστής, αφού γνώρισε το άψογο βιογραφικό του Αρσλάνοφ (50 χρόνια εργασιακής εμπειρίας) - έδωσε τρία χρόνια "γενική" αποικία.

Πηγή: https://t.me/nevzorovtv/10031