Ο Αλβανίας Αναστάσιος στο πλευρό των Προδοτών του Ουκρανικού Λαού


 

Ο Αλβανίας Αναστάσιος καταγγέλλει τις "θηριωδίες" που τάχα διαπράττονται κατά των ρασοφόρων προδοτών του Ουκρανικού Λαού, δηλαδή θεωρεί ως "θηριωδίες" το ότι ένα Έθνος που υφίσταται τη βάρβαρη ρωσική εισβολή αποκαλύπτει και στέλνει στη δικαιοσύνη τους προδότες, τους δωσίλογους, τους συνεργάτες των εχθρών του Ουκρανικού Λαού.
Δηλαδή, ο Αναστάσιος εμφανίζεται και βγαίνει μπροστά ως υπερασπιστής των Δωσιλόγων και Προδοτών και όχι του χειμαζόμενου από τη ρωσική εισβολή Ουκρανικού Λαού. Ο Αναστάσιος, που δεν έχει βρει μια λέξη για να καταδικάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, φρόντισε πανεπισήμως να καταδικάσει τον Ουκρανικό Λαό που υπερασπίζεται την Πατρίδα του από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της.
Την ώρα που το αλβανικό καθεστώς διώκει την Ελληνική Ομογένεια και τον δημοκρατικά εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, ο Αναστάσιος, αντί να υπερασπιστεί το ποίμνιό του, υπερασπίζεται συνεργάτες των Ρώσων εισβολέων και δολοφόνων του Ουκρανικού Λαού.
Η επιλογή του να είσαι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δεν είναι για όλους τελικά. Αλλά αυτή η επιλογή διακρίνει τους Μεγάλους από τους ελάχιστους...