ΑΘΛΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...




Αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό στην Ορθόδοξη Εκκλησία, και καθώς φαίνεται δεν θα τελειώσουν σύντομα, δεν έχουν προηγούμενο... Οι Ρώσοι έχουν επιστρατεύσει όλη την εωσφορική "τεχνογνωσία" της ψυχροπολεμικής σοβιετικής περιόδου για να πλήξουν την Εκκλησία και να διχάσουν τους ανά την Οικουμένη Ορθοδόξους. Οι πιο σκοτεινές πτυχές της Σοβιετικής Ρωσίας ζουν και βασιλεύουν και ασχημονούν με επίκεντρο το λεγόμενο...
"Πατριαρχείο Μόσχας και πασών των Ρωσιών"! Αίσχος και θλίψη...

Το χρήμα που ρίχνουν οι Μοσχοβίτες στην ανίερη προπαγάνδα ενάντια στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, και σε όποιον γενικά αντιστέκεται στις αντίθεες επιδιώξεις τους, είναι απίστευτο! Σε όλα τα δίκτυα, σε όλα τα φόρα διακινούνται ακριβοπληρωμένες καταχωρήσεις της μαύρης ρωσικής προπαγάνδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απατηλή ομάδα του facebook με τον τίτλο Orthodox Bros, στην οποία μάλιστα έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν ως εικόνα προφίλ Έλληνες Αγίους που κατεξοχήν είχαν αγάπη, τιμή και σεβασμό προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, κάποιοι δε εξ αυτών έχουν αγιοκαταταχθεί κατά τα τελευταία έτη με σχετικές Αποφάσεις της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στην ομάδα αυτή, η οποία είναι χρηματοδοτούμενη, αφού βγαίνουν διαφημίσεις και προωθήσεις στο facebook, γίνεται συστηματική ρωσική προπαγάνδα κατά του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου. Προσπάθησα να τους χαλάσω λίγο τη "σούπα" με σχόλια, αλλά αμέσως με... μπλόκαραν! 

Αναμενόμενο, αφού αφενός είμαι πλέον "σεσημασμένος" για όλους τους βρώμικους αργυρώνητους προπαγανδιστές των Μοσχοβιτών -κάποιοι μάλιστα άρχισαν να μου στέλνουν και... "εξώδικα"- και αφετέρου δεν μπορούν να απαντήσουν με σοβαρότητα και επιχειρήματα. Είναι σαν τους εν Ελλάδι ΓΟΧ ή, ακόμη χειρότερα, σαν τους λεγόμενους "Μάρτυρες του Ιεχωβά". Έχουν προκατασκευασμένες θέσεις, τις οποίες κάνουν copy-paste παντού, αλλά μόλις κάποιος τους αντιπαρατεθεί με αλήθειες και επιχειρήματα αδυνατούν να απαντήσουν. Και το πλέον σημαντικό, είναι ανώνυμοι "κουκουλοφόροι" του διαδικτύου!

Προσοχή λοιπόν αδελφοί από τέτοιες απατηλές σελίδες είτε στο facebook είτε ευρύτερα στο διαδίκτυο... Περισσότερο κινδυνεύει η ψυχή σας εάν μπαίνετε σε αυτές παρά σε... ιστοσελίδες πορνογραφίας! Ξεκάθαρα πράγματα.