Dirty Russian propaganda with false incidents in Ukraine - ΑΘΛΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (VIDEO)




Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι Άθλιοι Μοσχοβίτες. Όσο περνούν οι μέρες και οξύνεται η κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ουκρανίας υστερική προπαγάνδα των Ρώσων, τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται πόσο δίκαιο έχει ο ταλαιπωρημένος από τις ρώσικες θηριωδίες Ουκρανικός Λαός που επιθυμεί να αποτινάξει από πάνω του, ως ακάθαρτη και μιαρή, κάθε διείσδυση των Μοσχοβιτών στην Πατρίδα τους! Και η πιο ύπουλη και ρυπαρή από όλες τις διεισδύσεις είναι αυτή του...
Πατριαρχείου της Μόσχας, του ελεεινού αυτού παραρτήματος του πουτινικού ιμπεριαλισμού.

Ας προσέξουν πολύ καλά οι περί τον Ονούφριο ρωσόδουλοι, γιατί εάν συνεχίσουν αυτήν την προπαγάνδα εκείνοι θα προκαλέσουν αρνητικά γεγονότα στην πολύπαθη Ουκρανία... Εκτός και αν φυσικά αυτός είναι ο αντίχριστος σκοπός τους. Να προκαλέσουν ταραχή και εμφύλιο για να επωφεληθεί ο δικτάτορας Πούτιν!

Στο βίντεο αυτό, που έχει αναρτηθεί στο ρωσικό προπαγανδιστικό κανάλι "Orthodox Church" του YouTube, εμφανίζεται ένας ανηλεής όχλος ρωσόδουλων "πιστών", με επικεφαλής κάποιους τραγικούς μοσχοβίτες κληρικούς, να επιτίθενται φραστικά σε ένα αποσβολωμένο νεαρό που -υποτίθεται, σύμφωνα με την προπαγάνδα- ότι ανήκει στην ουκρανική οργάνωση Pravi Sector (την οποία αποκαλούν "ναζιστική"), ο οποίος πήγε τάχα να τους... πείσει να εγκαταλείψουν το Πατριαρχείο Μόσχας και να προσχωρήσουν στην Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.

Το προπαγανδιστικό αυτό βίντεο έχει τίτλο "Orthodox Ukrainians face Nationalist schismatics" ("Ορθόδοξοι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν εθνικιστικές σχισματικούς") και την εξής περιγραφή: "Ukrainian NAZI Organization Pravi Sector, came to convince Orthodox Ukrainians that they should switch from the Ukrainian Orthodox Church of the Moscow Patriarchate, to the nationalist Schismatic "Church" built by Constantinople, but it turns out, these men don't even know Creed and Our Father prayers", δηλαδή "Μέλη της Ουκρανικής Ναζιστικής Οργάνωσης Pravi Sector ήλθαν να πείσουν τους Ορθόδοξους Ουκρανούς να εγκαταλείψουν την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας και να προσχωρήσουν στην εθνικιστική σχισματική "Εκκλησία" που έφτιαξε η Κωνσταντινούπολη, αλλά αποκαλύπτεται ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ούτε το Σύμβολο της Πίστεως και το "Πάτερ ημών""...

Όποιος παρακολουθήσει με προσοχή το βίντεο, θα καταλάβει ότι το θύμα της επίθεσης δεν είναι οι φανατισμένοι ρωσόφιλοι παπάδες και λαϊκοί, αλλά ο συγκεκριμένος νεαρός... Που και αυτός είναι αμφίβολο εάν όντως ανήκει σε αυτήν την οργάνωση... Το πιθανότερο ότι είναι "ηθοποιός", δηλαδή δικό τους άτομο που το έβαλαν ως κομπάρσο, να μην αρθρώνει κουβέντα, αλλά να ακούει τις δήθεν "κατηχήσεις" των οπαδών του Ονουφρίου, οι οποίοι τάχα τον εκθέτουν, αφού του ζητούν να πει το Σύμβολο της Πίστεως και εκείνος φαίνεται να το αγνοεί... Αφήστε, που, ακόμη και εάν ήταν αληθινή περίσταση, περισσότερο ως "ναζί" και φασίστες συμπεριφέρονται οι ρωσόφιλοι φωνασκούντες κληρικοί και λαϊκοί που έχουν περικυκλώσει ένα νεαρό και του ασκούν απίστευτο... bullying θρησκευτικού φονταμενταλισμού!!!

Εάν όμως ήταν πραγματικό περιστατικό, τότε θα έπρεπε να έχουν βιντεοσκοπήσει και να δείχνουν την προσπάθεια των "ναζί", όπως λένε, να τους πείσουν... Μια προσπάθεια που, αφού είναι "ναζί", δεν θα ήταν καθόλου... κομψή και συνεπώς θα ήταν προς όφελος της Μόσχας να την αναδείξει... Αλλά η αλήθεια είναι πως το όλο σκηνικό είναι στημένο, όπως προαναφέραμε.

Αυτό είναι ένα μόνο μικρό δείγμα της ρωσικής προπαγάνδας που ασκείται σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα. Γι' αυτό, αδελφοί, προσοχή! Καμία εμπιστοσύνη στους Μοσχοβίτες! Ακόμη και αν μας πουν ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, θα πρέπει να το ερευνήσουμε πρώτα και μετά να το δεχθούμε... Γιατί είναι τόσο ψεύτες και δόλιοι, που το πιθανότερο είναι ότι πλέον ο ήλιος θα έχει αλλάξει πορεία και θα βγαίνει από τη δύση...