Οι "φίλοι" μας οπαδοί του "φιλέλληνα" Αρχιεπισκόπου Αχρίδος...




Οι "φίλοι" μας οπαδοί του "φιλέλληνα" Αρχιεπισκόπου Αχρίδος της Σερβικής Εκκλησίας Ιωάννη και του Επισκόπου του με τον τίτλο Στοβίων Δαβίδ δείχνουν πλέον απροκάλυπτα το αληθινό τους πρόσωπο...


Για τις ύβρεις τους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη έγραψα ήδη, γεγονός που τους ενόχλησε σφόδρα, αφού οι σκοτεινοί υπηρέτες του ψεύδους δεν αντέχουν στην αλήθεια... Το ότι με συμπεριέλαβαν στους χλευασμούς μαζί με τον Παναγιώτατο και Θειότατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη, για μένα είναι ύψιστη τιμή και ουράνια ευλογία! Όπως ήταν ευλογία και για τους μαθητές του Χριστού να είναι συγκοινωνοί του Πάθους Του και να βαστάζουν τα στίγματά Του στο σώμα τους.



Αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία να προσέξουμε εμείς οι καλόπιστοι και συνήθως αφελείς Έλληνες (που περιθάλπαμε και χαϊδεύαμε και ηρωοποιούσαμε τον Ιωάννη, πιστεύοντας ακόμη και την υποκρισία και το ψεύδος της σερβικής προπαγάνδας ότι τάχα διώκεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!!!...) είναι ότι πλέον οι επίσκοποι και οι οπαδοί του, εκτός από τις ύβρεις κατά του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου και του Γένους μας, χρησιμοποιούν νέτα σκέτα τον όρο "Μακεδονία", αντί του διεθνώς συμφωνηθέντος "Βόρεια Μακεδονία". Αποδεικνύοντας έτσι ότι ταυτίζονται με τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία της χώρας αυτής που, υποκινούμενα από τους Ρώσους και τους Σέρβους, επιδιώκουν την διαιώνιση της εχθρότητας ανάμεσα στους δύο λαούς.



Το είπαμε και το ξαναλέμε: Με το Ουκρανικό άνοιξαν οι Ουρανοί και κατέρχονται ευλογίες μεγάλες στην Εκκλησία μας. Αποκαλύπτονται οι υποκριτές, οι φαύλοι, οι ψεύτες, οι πράκτορες, οι εχθροί του Γένους μας και της Εκκλησίας μας.

Προσεχώς και άλλες θείες αποκαλύψεις θα λάβουν χώρα. Διότι ο Θεός πήρε "το πτύον εν τη χειρί" και καθαρίζει πλέον το αλώνι Του. Αμήν.