ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: Συγχαρητήρια στον άνθρωπο που έχει γίνει το πρότυπο καλοσύνης, σοφίας και δύναμης για όλους τους Ουκρανούς





Παραθέτουμε σε ελληνική μετάφραση τις συγκινητικές και ευγνώμονες ευχές του «Πνευματικού Μετώπου Ουκρανίας» στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ με την ευκαιρία των 80ών του γενεθλίων.
***


Συγχαρητήρια για τα γενέθλια του Πρώτου στην Ορθόδοξη Εκκλησία, του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως - Νέας Ρώμης.

Συγχαρητήρια στον σοφό και έμπειρο άνδρα, ο οποίος δεν φοβήθηκε να αμφισβητήσει τα αιώνια ψέματα της Μοσχοβίας και τις προσβολές της στους λαούς, στην κοινή λογική και στο Κανονικό Δίκαιο.

Συγχαρητήρια στο Πρόσωπο που ηγείται της Μητέρας Εκκλησίας, η οποία ως πραγματική Μητέρα υπερασπίστηκε την προστασία των πιστών της παιδιών στην Ουκρανία και τους σκέπασε με το ωμοφόριο της γνήσιας αγάπης και της κανονικής αυθεντικότητας.

Συγχαρητήρια σε ένα άνθρωπο που, σαν αληθινός ιππότης, αγωνίζεται για την αλήθεια και δίνει το παράδειγμα στους αδελφούς του - Προκαθημένους των Τοπικών Εκκλησιών.

Συγχαρητήρια σε ένα άνθρωπο, που έχει γίνει ένα πρότυπο καλοσύνης, σοφίας και δύναμης για τους Ουκρανούς, όπως στα παιδιά που παίρνουν παράδειγμα από τους πατέρες και τους παππούδες τους.

Χαρούμενα Γενέθλια!

Έτη πολλά και ευλογημένα!