Αυτοί είναι οι σύγχρονοι φασίστες και ως τέτοιοι θα μπουν στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος...


 

Βγήκε χθες “συνέντευξη” του Προτασέβιτς στην κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας, όπου ο 26χρονος μπλόγγερ, πρώην αρχισυντάκτης του telegram καναλιού ΝΕΧΤΑ, “ομολόγησε” ότι συμμετείχε στην οργάνωση των διαδηλώσεων, είπε για “χρηματοδότες” της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία και για τις έριδες στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης. Ακόμα είπε ότι σέβεται τον Λουκασένκο και ότι ο Λουκασένκο έχει “ατσαλένια αρχ****”...


 

Εδώ οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Προτασέβιτς έχει εμφανή σημάδια βασανιστηρίων στο σώμα του και ότι ακόμα και μέχρι σήμερα δεν είχε καμία επαφή με δικηγόρο ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

Καταρχάς, θεωρώ σωστό που ο Προτασέβιτς έδωσε τη "συνέντευξη". Όπως διδάσκουν τους δημοσιογράφους σε ειδικά μαθήματα επιβίωσης, όταν σε πιάνουν όμηρο τρομοκράτες συνεργάζεσαι και λες όλα αυτά που σου ζητάνε. Και γενικά, κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να σώσεις τη ζωή σου. Η ζωή είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που πρέπει να προστατέψεις.

Δεύτερον, είναι βέβαια ακόμα πιο εμφανής η ξεφτίλα των απανταχού απολογητών του Λουκασένκο και των άλλων σύγχρονων δικτατοριών που εμφανίζονται με τον μανδύα του “αριστερισμού”. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι φασίστες και ως τέτοιοι θα μπουν στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος.

Σχόλιο του δημοσιογράφου Κώστα Ονισένκο

 

Πηγή