Οι Ρώσοι Νεοναζί που πολεμούν κατά του Ουκρανικού Λαού τώρα γίνονται και Βουλευτές...


 

Στις παραπάνω φωτογραφίες εικονίζεται ο Αντόν Ραγιέφσκι, ένας Ρώσος Νεοναζί, επίλεκτος του Κρεμλίνου στον ανίερο πόλεμο κατά της Ουκρανίας, έλαβε μέρος στην επίθεση της Μόσχας κατά της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια κατάληψης του Ντομπάς (Ανατολική Ουκρανία).

Δεν είναι κανένας περιθωριακός τύπος, ούτε φυσικά και διώκεται για τις νεοναζιστικές του απόψεις και πράξεις, τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει κατά του Ουκρανικού Λαού. Αντιθέτως, το Ρωσικό Κράτος του επιτρέπει να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία με το κόμμα του ακροδεξιού Ρώσου εθνικιστή Ζιρινόφσκι, κομπάρσου του δολοφόνου Πούτιν, δήθεν "αντιπολίτευση", ο οποίος εκφράζει τον πυρήνα της φασιστικής, εθνικιστικής και ιμπεριαλιστικής ιδεολογίας του Κρεμλίνου.

Αυτά για όσους προπαγανδιστές και έμμισθους παπαγάλους έχουν το θράσος να συκοφαντούν τον Αγώνα του Ουκρανικού Λαού για Ανεξαρτησία, Κυριαρχία και Εδαφική Ακεραιότητα, αποκαλώντας συλλήβδην όλους τους Ουκρανούς Πατριώτες ως "νεοναζί"...

Όσο για εμάς εδώ στην Ελλάδα, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός. Αφού και οι εδώ Νεοναζί, που δόξα τω Θεώ τέθηκαν εκτός νόμου και βρίσκονται στις φυλακές, ήταν πολιτικά "τέκνα" και θαυμαστές του Πούτιν και υποχείρια του Κρεμλίνου.

 

Πηγή φωτογραφίας και σχετικά εδώ

 

Διαβάσετε και αυτά τα σχετικά:

1. Η Ρωσία είναι το λίκνο του σύγχρονου νεοναζισμού, ο οποίος απολαμβάνει την προστασία του Ρωσικού Κράτους

2. Γερμανοί Νεοναζί εκπαιδεύονται σε ρωσικά στρατόπεδα με την ανοχή του Πούτιν