Η Ρωσία πρέπει να αποβληθεί από μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να δικαστεί για τα Εγκλήματα Πολέμου που διαπράττει εδώ και πολλά χρόνια κατά διαφόρων λαών


 

Το γεγονός ότι η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία προπαγάνδας μεγάλης κλίμακας για να ξεπλύνει τα εγκλήματα που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει ο κατοχικός στρατός της στην Ουκρανία ήταν αρκετά προβλέψιμο.

Εξάλλου, η διάπραξη εγκλημάτων πολέμου είναι παράδοση για τον ρωσικό στρατό.

Θυμηθείτε την Τσετσενία, τη Γεωργία, τη Συρία, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, τη Λιβύη.

Εξίσου ρωσική παράδοση είναι και η απόπειρα ξεπλύματος αυτών των εγκλημάτων με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο ρωσικός στρατός είναι δολοφόνοι, βιαστές και πλιατσικολόγοι. Και εδώ και τριάντα χρόνια ο ρωσικός στρατός δεν έχει πληρώσει για τα εγκλήματά του.

Ενώ οι Γιουγκοσλάβοι δολοφόνοι και υπαίτιοι της Γενοκτονίας στη Βοσνία έχουν τιμωρηθεί για τα εγκλήματά τους, οι Ρώσοι εγκέφαλοι της σφαγής στην Τσετσενία εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι.

Κανείς επίσης δεν έχει τιμωρηθεί δίκαια για τα εγκλήματα των Ρώσων κατά της Γεωργίας.

Στη Συρία τι έχει γίνει;

Ή τι έχει γίνει για τα αναρίθμητα εγκλήματα του ρωσικού μισθοφορικού στρατού της «Wagner» στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τη Λιβύη;

Η Ουκρανία θα αποτελέσει ένα τεστ, μια δοκιμασία για τη διεθνή δικαιοσύνη, η οποία θα πρέπει να αποδείξει αν αξίζει τουλάχιστον κάτι ή αν δεν μπορεί πλέον να την εμπιστευτεί κανείς.

Στο μεταξύ, η Ρωσία συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στην οποία θα επιχειρήσει να δικαιολογήσει τις θηριωδίες της στις πόλεις της Ουκρανίας με ψεύδη. Να δικαιολογήσει δηλαδή τη Γενοκτονία που διαπράττει κατά του Ουκρανικού Λαού.

Είναι κατανοητό ότι κανείς δεν θα πιστέψει τη Ρωσία στον ΟΗΕ, αλλά το τραγικό και απαράδεκτο γεγονός είναι ότι η επικίνδυνη, αναθεωρητική και επιθετική αυτή χώρα εξακολουθεί να είναι Μόνιμο Μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με δικαίωμα βέτο!

Φοβάμαι ότι αν ο Χίτλερ ήταν ακόμα ζωντανός, τότε κάποιοι θα του έδιναν τον λόγο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να δικαιολογήσει το Ολοκαύτωμα...

Η εποχή της ασπόνδυλης γεωπολιτικής.