Οι φρικτές θηριωδίες των Ρώσων εισβολέων στη Bucha και το Irpen, που συνιστούν Γενοκτονία κατά του Ουκρανικού Λαού από τα Πουτινοναζιστικά στρατεύματα (σκληρές εικόνες)


 

Η Bucha και το Irpen είναι δορυφορικές πόλεις του Κιέβου. Η απόσταση μεταξύ αυτών και του Κιέβου είναι λίγο μεγαλύτερη από 25 χιλιόμετρα. Οι μάχες στα εδάφη τους ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την εισβολή των Ρώσων. Και οι δύο πόλεις καταλήφθηκαν και παρέμειναν για πολλές ημέρες υπό την κατοχή των Ρώσων στρατιωτών, με συνέπεια να υποφέρουν άμαχοι πολίτες.

Το Irpen απελευθερώθηκε από τους Ρώσους εισβολείς στις 28 Μαρτίου και η Bucha λίγο αργότερα, την 1η Απριλίου 2022. Μετά την απελευθέρωση, ο ουκρανικός στρατός άρχισε να εξερευνά τις πόλεις και κατέγραψε τα συγκλονιστικά απάνθρωπα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο ρωσικός στρατός. Οι πόλεις είναι κυριολεκτικά γεμάτες με πτώματα νεκρών κατοίκων της περιοχής. Πολλοί δολοφονήθηκαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν και πολίτες που δεν κατάφεραν να φύγουν βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από Ρώσους στρατιώτες. Τα πτώματα των ανθρώπων βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα και πυροβολημένα στο κεφάλι. 

Αυτά πρέπει να τα δει όλος ο κόσμος! Διαδώστε!