Η Μοσχοβίτικη "Εκκλησία" του Σατανά στέλνει "ιερείς" της στον εγκληματικό και κτηνώδη πόλεμο κατά της Ουκρανίας


 

Ένας από αυτούς τους υπηρέτες του διαβόλου, ο "ιερέας" Ανατόλιος Γριγκόριεφ, βρήκε το τέλος που του άξιζε στα ηρωικά εδάφη της Ουκρανικής γης που βεβηλώνουν Μοσχοβίτες "ιερείς" και στρατιώτες.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην ιστορία. Τα ίδια εγκλήματα έκαναν και "ιερείς" της -σχισματικής τότε- Βουλγαρικής "Εκκλησίας" κατά των Ελλήνων της Μακεδονίας. 

Παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:


Ο πατέρας Ανατόλι Γκριγκόριεφ, ιερέας από το Ταταρστάν, πέθανε στον πόλεμο με την Ουκρανία

Ήταν προϊστάμενος της εκκλησίας των Θεοφανείων στο χωριό Ισακόβο της περιφέρειας Ζελενοντόλ.

Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της επισκοπής του Καζάν.

Ο πατέρας Ανατόλι Γκριγκόριεφ πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ουκρανία "κατά την εκτέλεση των ποιμαντικών καθηκόντων για την πνευματική καθοδήγηση του στρατιωτικού προσωπικού του τάγματος του Ταταρστάν "Alga", σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επισκοπής.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πατέρα Ανατόλι θα τελεστεί αυτή την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, στην εκκλησία των Θεοφανείων.

Όπως γράφει το BUSINESS Online, νωρίτερα οι πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του κληρικού διαδόθηκαν ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα και τους instant messengers, αλλά οι πληροφορίες διαψεύστηκαν.

Στις περιοχές της Ρωσίας, σχηματίστηκαν περισσότερες από 40 "εθελοντικές" μονάδες για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, οι πληρωμές προς τους "εθελοντές" άρχισαν να αναβάλλονται στις ρωσικές περιφέρειες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε το Idel.Realii από ανοικτές πηγές, 125 στρατιώτες από το Ταταρστάν έχουν πεθάνει από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.


Πηγή