Κληρικοί και φοιτητές της Ορθοδόξου Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου συνεχάρησαν τον Μητροπολίτη Επιφάνιο για τα Χριστούγεννα


 

Στις 12 Ιανουαρίου 2023, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Επιφάνιος άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους κληρικούς του Σταυροπηγιακού Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της πρωτεύουσας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Περεγιάσλαβ και Βισνέβε Αλέξανδρο και τον πρόεδρο του Ενοριακού Συμβουλίου του Καθεδρικού Ναού Ιχόρ Λισόφ, ο οποίος επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο μαζί με τη σύζυγό του Οξάνα.

Επίσης, η χορωδία της Ιεράς Μονής Αναστάσεως Νέου Άθωνα υπό την καθοδήγηση του ηγουμένου Ιώβ δόξασε τη γέννηση του Σωτήρος ψάλλοντας πρωτότυπα κάλαντα.

Επιπλέον, την ημέρα αυτή, η χορωδία των φοιτητών της Ορθόδοξης Θεολογικής Ακαδημίας του Κιέβου υπό τη διεύθυνση της Σβιτλάνα Μελνιτσένκο έψαλε τα κάλαντα για τον Προκαθήμενο της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Ο Μητροπολίτης Επιφάνιος ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες για τους χαιρετισμούς και το εμπνευσμένο τραγούδι τους και τους ευχήθηκε δύναμη, έμπνευση και βοήθεια από τον Θεό.







































Υπηρεσία Τύπου της Μητρόπολης του Κιέβου

της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας (OCU)


Πηγή