Τελικά, ο μαέστρος Ιλαρίων είναι... "γατούλα" μπροστά στον... πολεμοχαρή Λεωνίδα!


 

Οι άνθρωποι είναι μαφιόζοι. Εγώ πάντα το έλεγα και πάντα το φώναζα και ας άκουγα σεμνότυφες ενστάσεις από διαφόρους...

Μόλις βρήκαν την αφορμή έβγαλαν όλο τον Άδη, όλη την Κόλαση, όλο το σκότος που συνιστά την πνευματική τους οντολογία.

Οι ανίεροι Μοσχοβίτες απειλούν, εκδικούνται, κηρύσσουν πολέμους και κραδαίνουν το ίππειον θράσος τους προς πάσαν την οικουμένην.

Ο παράνομος, αντικανονικός και καθαιρετέος "έξαρχος" του Μοσχοβίτη "πατριάρχη" στην Αφρική, ο... ελληνομαθής Λεωνίδας, μέσα σε πανικό και ακαταστασία για την καίρια και εύστοχη ανοικτή επιστολή που του απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος (εδώ), αντεπιτέθηκε με ύφος ιταμό και πεζοδρομιακό, που απάδει σε ένα Ιεράρχη (εδώ). Με λόγους μίσους, σε πλήρη αδυναμία να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα τεκμηριωμένα αναφέρει ο Μητροπολίτης Γρηγόριος, περιορίζεται σε ύβρεις και απειλές, που θυμίζουν Γ΄ Ράιχ και Σταλινισμό: "τα αντιμήνσιά μου είναι ήδη καθ’ οδόν προς το Καμερούν"!!!

Αυτή είναι η πρωτάκουστη από στόμα, υποτίθεται Ορθόδοξου, Ιεράρχου απειλή κατά του κανονικού Μητροπολίτη Καμερούν του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας! Διαβάζοντάς το, κρύο διαπέρασε την ύπαρξή μου. Σαν να άκουγα τον δολοφόνο Πούτιν να απειλεί τους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό του, όπως οι ηρωικοί Ουκρανοί: "τα στρατεύματά του είναι ήδη καθ' οδόν προς το Κίεβο"!!!...

Το ίδιο σατανικό, αντίθεο, κοσμοκρατορικό και αντιεκκλησιαστικό πνεύμα. Από ένα "Ρώσο Ιεράρχη"...

Να τους χαίρονται όλοι οι μητραλοίες που τους υποστηρίζουν και, κυρίως, εκείνοι που επιμένουν να κρατούν γραμμή δήθεν "ουδετερότητας", ενώ στην πραγματικότητα είναι συνένοχοι στο διαπραττόμενο από τους Μοσχοβίτες έγκλημα κατά της Εκκλησίας του Χριστού! Ένας από αυτούς, ίσως ο πλέον αδικαιολόγητος, στην παρατιθέμενη φωτογραφία, μαζί με το Μητροπολίτη Γρηγόριο, κατά την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης, το 2016...


______________


Διαβάσετε τον εξαίρετο σχολιασμό του εντιμολ. Άρχοντος Δικαιοφύλακος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλου, στο σύνδεσμο: Η ρωσική αποικιοκρατική πολιτική των αντιμηνσίων!