ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ: "ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΝ ΟΥΔΕΙΣ"...




Όταν κάποια στιγμή οι Ρώσοι, αφού θα έχουν καταλάβει ότι δεν τους παίρνει πλέον να παριστάνουν τους "θυμωμένους", θα υποχρεωθούν να αναγνωρίσουν την Κανονικότητα των Αποφάσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ουκρανία, τι θα κάνουν εδώ στην Ελλάδα αυτοί που δολίως και αμετανοήτως προπαγανδίζουν τα ρωσικά συμφέροντα; Θα συνεχίσουν να το παίζουν "βασιλικότεροι του βασιλέως" ή θα προβούν στην...
καθιερωμένη πια "κωλοτούμπα";

Σκασίλα μας τι θα κάνουν! Έχουν χάσει πια κάθε αξιοπιστία και κανείς δεν τους δίνει σημασία. Έχουν αποκαλυφθεί στους πάντες, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό λόγω του Ουκρανικού Ζητήματος. Ας έχουν όμως υπόψιν τους το αρχαίο ρητό: "Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν, τον προδότην ουδείς"... Με περισσή ευκολία θα τους αδειάσουν οι σημερινοί τους "φίλοι", όταν πλέον τα συμφέροντα και οι επιδιώξεις τους θα έχουν προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

Αλλά κάποιος ας πει στον εν Ελλάδι "φίλο" του Ιλαρίωνα ότι "Κανονική Εκκλησία" δεν είναι η υπό τον Ονούφριο εκκλησιαστική παράταξη, αλλά αυτή που αναγνωρίζεται ως τέτοια από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δηλαδή πλέον η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας, η οποία σήμερα αναμένεται να εκλέξει τον Προκαθήμενό της που θα παραλάβει τον Τόμο της Αυτοκεφαλίας.