ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ: Οι Μοσχοβίτες συκοφαντούν τον Ελληνισμό ως… «ελληνικό θρησκευτικό-πολιτιστικό σοβινισμό»!!!




Το να είσαι ρωσόφιλος πλέον, εάν είσαι Έλληνας, σημαίνει ένα από τα δύο: Ή είσαι βλάκας, αφελής, ψυχολογικά και πνευματικά ανάπηρος ή είσαι προδότης, πατραλοίας και μητραλοίας. Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή. Μόνο όσοι αγνοούν τη Ρωσική Ιστορία, τα όσα έχουν ανά τους αιώνες επινοήσει και κατεργαστεί οι Μοσχοβίτες κατά της Ρωμιοσύνης, αλλά και τα όσα σήμερα διαπράττουν -υποτεταγμένοι σε αυτό το...
ανθελληνικό τους μένος, καρπό της μειονεξίας και των αισθημάτων κατωτερότητας που αισθάνονται απέναντι στον πανθομολογουμένως ανώτερο Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό- μπορούν να συντάσσονται με τους ανίερους σκοπούς της ρωσικής πολιτικής.

Χρησιμοποιώ συνειδητά σκληρά λόγια, διότι αρκετά ανεχθήκαμε τους ονειροπαρμένους από τη μια και τους μειοδότες από την άλλη να μας λανσάρουν την «Αγία Ρωσία» και όλα τα συναφή ευφάνταστα κατασκευάσματα της νοσηρής ιμπεριαλιστικής πολιτικής του Πανσλαβισμού, που εδώ και αιώνες απειλεί την Εκκλησία, την ειρήνη, την ανθρωπιά, τον πολιτισμό, κάθε αγαθό και ωραίο που έφερε στον κόσμο η Εκκλησία του Χριστού. Οι Μοσχοβίτες, κάνοντας τη θρησκεία όπλο και μέσο καταδυνάστευσης λαών και επέκτασης της εξουσίας τους, είναι οι μεγαλύτεροι συκοφάντες του Χριστιανισμού. Μπροστά τους ωχριούν ακόμη και οι «Σταυροφόροι» του Μεσαίωνα. Εκείνοι τουλάχιστον, με θλιβερή εξαίρεση την Άλωση της Πόλης το 1204, στρέφονταν κυρίως κατά των αλλοθρήσκων κατακτητών των Αγίων Τόπων. Ενώ οι Μοσχοβίτες πολεμούν, απειλούν, εκβιάζουν και αντιμάχονται Χριστιανούς και μάλιστα ομοδόξους τους (αν υποθέσομε ότι όντως είναι Ορθόδοξοι και ξέρουν τι σημαίνει αυτό…).

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ούτε σε αντιρωσικά προπαγανδιστικά μέσα ούτε να ρωτήσει τους Αμερικανούς ή τη CIA, για να ανιχνεύσει τον ανθελληνικό παροξυσμό της Μοσχοβίας. Μέσα στην απόλυτη και αθεράπευτη αλαζονεία που τους κατακυριεύει, οι ίδιοι δημοσιεύουν αυτά τα εφιαλτικά στοιχεία, η γνώση των οποίων δεν επιτρέπει σε κανένα υγιώς σκεπτόμενο Ρωμιό να εφησυχάζει, πολύ δε περισσότερο να συστρατεύεται με τους σκοπούς της Μόσχας…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρώσο κληρικό και καθηγητή Ιστορίας Alexander Vladimirovich Mazyrin, επιτήδειο προπαγανδιστή και «αναθεωρητή» της Ιστορίας, «Ο κύριος λόγος για την υποστήριξη αυτών των σχισμάτων (σ.σ. εννοεί στην Ουκρανία) από το Φανάρι είναι ο ελληνικός πολιτιστικός και θρησκευτικός σοβινισμός (ο λεγόμενος Ελληνισμός), που προκαλεί την επιθυμία του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης να διεκδικήσει την ηγεμονία του στον Ορθόδοξο κόσμο κυρίως με τη συντριβή της Ρωσικής Εκκλησίας, υποτάσσοντας τα εδάφη της στον εαυτό του»!!! Οι ανιστόρητες αυτές, εκτρωματικές και συκοφαντικές για τη Ρωμιοσύνη και την Πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως απόψεις του αιδεσιμωτάτου Καθηγητού έχουν δημοσιευθεί πανεπισήμως στην ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας (εδώ: patriarchia.ru), αλλά υπάρχουν και ως αυτοτελές κείμενο-εργασία εδώ: Mazyrin_Fanar_.pdf.

Αυτές είναι οι διαθέσεις των Μοσχοβιτών. Για αυτούς ο Ελληνισμός σημαίνει «ελληνικό πολιτιστικό και θρησκευτικό σοβινισμό»!!! Είναι προφανής η σατανική διαστροφή της ιστορικής αλήθειας από μέρους των Ρώσων. Αυτό που οι ίδιοι κάνουν με τον Πανσλαβισμό εδώ και κάμποσους αιώνες -δηλαδή την απεγνωσμένη προσπάθεια να ηγεμονεύσουν στην Ορθοδοξία με το χρήμα και την κοσμική δύναμη- το προβάλλουν ως συκοφαντία σε βάρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου! Σε βάρος της Πρωτόθρονης Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως, που έχει αυτόν τον εκ Θεού πρωτεύοντα ρόλο στην Ορθοδοξία νομίμως και κανονικώς, ήδη από την εποχή των Οικουμενικών Συνόδων, όταν οι Μοσχοβίτες ήταν ακόμη… ανθρωποφάγοι και απολίτιστοι, χωρίς καν γραφή ή άλλα μνημεία πολιτισμού.

Η πρόκληση αυτή συνιστά ύβρη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου. Γι’ αυτό και θα τιμωρηθεί δεόντως εν καιρώ ευθέτω. Εντωμεταξύ, κάθε «Έλληνας» πατραλοίας θαυμαστής και υποστηρικτής της Μοσχοβίας, ας φιμωθεί και ας λουφάξει. Αρκετά κάναμε υπομονή με τους νεο-Γενίτσαρους…